h

SP draagt Jack Gerats voor als kandidaat-wethouder Maastricht.

11 april 2014

SP draagt Jack Gerats voor als kandidaat-wethouder Maastricht.

Persbericht: SP draagt Jack Gerats voor als kandidaat-wethouder Maastricht.

De fractie van de SP draagt Jack Gerats voor als kandidaat-wethouder voor Maastricht. Jack Gerats is econoom en werkzaam als programmaleider maatschappelijke participatie en Wet maatschappelijke ondersteuning bij het Huis voor de Zorg in Limburg.

Jack Gerats was lid van de gemeenteraad van Maastricht (2005-2006) en van Provinciale Staten van Limburg (1999-2007). Momenteel is hij bestuurslid van de SP Maastricht.

De fractie van de SP ziet in Jack Gerats een uitstekende kandidaat voor het wethouderschap. John Gunther, fractievoorzitter van de SP Maastricht: “Jack heeft naast politieke ervaring, veel kennis van samenlevingsvraagstukken en een enorm netwerk in Maastricht en de regio. Ik weet zeker dat we met deze kandidaat borgen dat, ondanks al het zuur dat op de stad afkomt, niemand door het ijs zakt in Maastricht. We zijn verheugd dat we voor het eerst in de politieke geschiedenis van Maastricht een wethouders kandidaat kunnen voordragen. Loon na hard werken!”

Jack Gerats is 61 jaar en getrouwd met Suzan. Zij wonen in Amby.

Voor het laatste nieuws over de onderhandelingen zie het persbericht van de gemeente Maastricht:

Reacties

Heel veel succes met het besturen van onze mooie stad.
Hoop dat U nog steeds de zorg als grootste uitgangspunt heeft?
Nogmaals veel succes met alles wat momenteel speelt je wordt er bepaalt niet vrolijk van.
Groetjes Cindy

Gefeliciteerd met de inbreng van Jack Gerats. Voor de SP nu een hele opgave om zich kenbaar in duidelijkheid en vertrouwen te openbaren. Ga ervoor. Heb al gemaild naar Dichtbij.Vond de tekst verkeerd. Stond/staat 'Jack Gerarts valt het het viertal aan.' Dat moet dus zijn: Vult het viertal aan!.
Succes!

Reactie toevoegen

U bent hier