h

Druk bezochte verkiezingsmarkt in Maastricht

2 juni 2009

Druk bezochte verkiezingsmarkt in Maastricht

Zaterdag 30 mei was de SP samen met ROOD Maastricht te vinden op verkiezingsmarkt om campagne te voeren voor de Europese verkiezingen.

De hele dag zijn flyers, krantjes en de bekende SPonsjes uitgedeeld. Veel mensen wisten nog niet wat ze gingen stemmen donderdag. verk_3Dit was een mooi moment om een leuk praatje met deze mensen te maken. Van de politieke partijen die aanwezig waren op de verkiezingsmarkt was de SP veruit het beste vertegenwoordigd.

ROOD had een bord bij waar het publiek mee op de foto kon en zo op een ludieke manier aandacht vroeg voor onze slogan, SP wil minder Brussel.verk1

Nog een paar dagen en dan is het zover, as woensdag staan we nog op de markt en het station om informatie uit te delen en mensen te bewegen om vooral gebruik te gaan maken van hun democratisch recht en dus te gaan stemmen.
verk2
Graag willen we als afdelingsbestuur onze leden van harte uitnodigen om donderdag 4 juni vanaf 22.00 tot 24.00 uur samen met te kijken naar de uitslagen van de verkiezingen onder het genot van een hapje en drankje.

Wij zullen dit doen in Cafe Aajd Vroenhove, Tongerseweg 400, 6215 AE Maastricht (dit is het cafe tegenover het tankstation), parkeergelegenheid en bushalte voor de deur

Wij hopen jullie daar te zien!!

U bent hier