h

John Gunther lijsttrekker SP

17 oktober 2013

John Gunther lijsttrekker SP

De algemene ledenvergadering van de SP Maastricht heeft John Gunther gekozen tot lijsttrekker bij de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2014.

John Gunther maakt vanaf 2006 deel uit van de raadsfractie voor de Socialistische Partij en zal nu de lijst aanvoeren voor de verkiezingen van 19 maart volgend jaar.

De algemene ledenvergadering heeft tevens de negen andere kandidaten in de top tien van de kieslijst vastgesteld. In volgorde zijn dit; 2 Mara van Haasen, 3 Jack Gerarts, 4 Marij van der Leest, 5 Marcel Bonder, 6 Leny Eijssen, 7 Ingeborg Wesdorp, 8 Sherko Kamal, 9 Esmé Corbee, 10 John van Geel.

De huidige fractievoorzitter Leny Eijssen heeft zich niet kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap. Zij wil het wat kalmer aan gaan doen en tegelijk plaats maken voor nieuw en jong talent.

Lees meer over John Gunther

Reacties

Hallo John,
De gemeente Maastricht moet komende jaren 10 miljoen gaan bezuinigen. Daar gaat het armoedebeleid, wordt het zwemmen nog duurder en kunnen we geld voor fietsbeleid wel vergeten.
Toevallig komt dit bedrag overeen met het niet gecompenseerde deel van de BTW voor het project TVM. Ik ben bang dat de meeste raadsleden zich op dit punt voor de gek hebben laten houden. Misschien een reden voor de SP om nadere vragen te stellen?
Ik wil er met alle plezier een uurtje over babbelen.

Reactie toevoegen

U bent hier