h

SP STEMMERS BEDANKT!

21 maart 2014

SP STEMMERS BEDANKT!

5 ZETELS! Dat is meer dan een verdubbeling! De SP Maastricht is enorm blij met dit geweldige resultaat. We willen al onze kiezers bedanken voor hun steun! We hebben een enorme overwinning geboekt. De nieuwe fractie, onder leiding van John Gunther, gaat er vol goede moed en vertrouwen tegenaan om Maastricht socialer te maken!
 
Naast fractievoorzitter John Gunther bestaat de SP raadsfractie uit Mara van Haasen, Jack Gerats, Marij van der Leest en Marcel Bonder. Een enthousiast, kundig team dat de SP Maastricht de komende 4 jaar in de raad zal vertegenwoordigen. U gaat nog veel van hen horen!
 
Gewonnen! EN NU?
 
De seniorenpartij heeft als grootste partij de taak om een coalitie te vormen. De huidige coalitie heeft al aangegeven door te willen gaan. Volgens de SP Maastricht wordt hiermee geen recht gedaan aan de verkiezingsuitslag. De burgers hebben zich uitgesproken tegen het huidige beleid en duidelijk gemaakt dat zij het anders willen. Het is de verantwoordelijkheid van de partijen om aan de hand van deze uitslag hun conclusies te trekken.
 
Komende week zal blijken in hoeverre de Seniorenpartij bereid is met de SP in gesprek te gaan en te onderhandelen. Kersverse fractievoorzitter John Gunther heeft al in diverse media verklaard dat de SP open staat voor onderhandelingen en dat de SP zich constructief wilt opstellen. "We zijn bereid water bij de wijn te doen, maar wij willen wel wijn blijven drinken. Er zal bijvoorbeeld meer geld beschikbaar moeten komen voor het sociale domein, waaronder de WMO," aldus de nieuwe fractievoorzitter John Guther.
 
Over de uitkomsten van de onderhandelingen vind u binnenkort meer op onze site. 
 

Reacties

En dankzij jullie is de nieuwe raad geinstalleerd !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=299363843553055

van harte met deze monster zege terecht verdient
hopelijk pakken jullie nog het verkwisten van de vrom gelden aan gr ton wijkman.

Reactie toevoegen

U bent hier