h

Filmavond: 'PRIDE' de kracht van solidariteit

Foto: jack van gelooven

We nodigen we jullie van harte uit om met ons de kracht van solidariteit en diversiteit te vieren tijdens een speciale filmvertoning ter ere van Pride Month. Op woensdag 19 juni 2024, openen we om 19:00 uur de deuren van het partijkantoor in Daalhof voor een avond in het teken van solidariteit en verbondenheid.

Om 19:30 uur starten we met de vertoning van de hartverwarmende film 'Pride'. Dit meeslepende verhaal neemt je mee naar het Londen van 1984, waar een onwaarschijnlijke alliantie tussen LGBTQ+-activisten en een mijnwerkersgemeenschap ontstaat. Samen trotseren ze vooroordelen en vechten ze voor gelijke rechten, met humor, vastberadenheid en onvergetelijke momenten als resultaat.

Na de film is er zoals altijd tijd en ruimte voor een kleine borrel om de film na te bespreken en de onderlinge banden aan te halen. Een gelegenheid mooie gelegenheid om ervaringen te delen, nieuwe connecties te maken en oude te verstevigen.

Datum: woensdag 19 juni 2024
Inloop: 19:00 uur
Start film: 19:30 uur
Locatie: Partijkantoor Daalhof, Aureliushof 162, 6215 SW Maastricht

Het wordt erg gewaardeerd als je laat weten of je naar onze activiteiten komt via jackvangelooven@hotmail.nl, zodat we weten hoeveel boodschappen we moeten inslaan.

We zien ernaar uit om jullie te treffen. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team SamenSPraak

Datum en tijd: 
woensdag, 19 juni, 2024 - 19:00 tot 22:00

U bent hier