h

Nieuws van de afdeling

19 april 2019

Vragen over artiekel 47

De fracties van GroenLinks en SP, namen op 12 april, via Dagblad de Limburger, kennis van het feit dat de gemeente Maastricht een aanbod voor een vuurwerkshow (tijdens Oud & Nieuw) heeft afgeslagen.1 In het artikel lezen we dat ‘de gemeente geen aanleiding zegt te zien om het vuurwerkbeleid rond de jaarwisseling te veranderen, en slaat het aanbod daarom af.

Lees verder
19 april 2019

De vlam van Minckeleers

De vlam van Minckeleers is Maastrichts cultureel erfgoed. Ook de SP is van mening dat de vlam van Jan-Pieter, of zoals in het goed Mestreechs Jean-Pierre, verlicht zou moeten blijven. Die vlam staat namelijk voor meer dan alleen de verlichte geest van een uitvinder. Voor de gehele wereld werpt zij ook een licht op het fenomeen dat wij trots de Mestreechter Geis noemen.

Lees verder
17 april 2019

Geef Hananias een thuis!

De SP fractie bereikte het bericht dat de rechter het beroep van de uitgeprocedeerde Hananias De Oliveira tegen zijn inbewaringstelling gegrond is verklaard. Dat is goed nieuws, al leidt dit niet tot een structurele oplossing van zijn asielvraagstuk.

Lees verder
24 maart 2019

SP-STEMMERS BEDANKT

Alle SP-stemmers bedankt voor het vertrouwen. Het was een mooie campagne, maar een ding is duidelijk: het waren niet onze verkiezingen.Lees verder

Pagina's

U bent hier