h

Nieuws van de afdeling

18 maart 2023

We zitten niet bij de pakken neer!

Foto: jack van gelooven

Bedankt!

Enorm veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet deze campagne. De energie in onze partij was de afgelopen maanden voelbaar en dat is belangrijk. Niet alleen tijdens de verkiezingscampagne, maar ook daarvoor met onze campagne voor lagere kosten en het nationaliseren van de energie. Die kracht en dat enthousiasme moeten we vasthouden en de komende tijd uitbouwen.

Lees verder
9 maart 2023

Energie Manifest Limburg aangeboden

Foto: Ernst Roelofs

Door de komende tien tot vijftien jaar alle huishoudens in Limburg van zonnepanelen te voorzien kan onder meer ook de energiearmoede worden aangepakt. Dat is de overtuiging van de SP Limburg die donderdagochtend een eigen energiemanifest heeft gepresenteerd.

Lees verder
8 maart 2023

Onze SP penningmeester tovert met lego voor het goede doel

Foto: Annemiek Mommers / Limburger
De kinderen waren uitgespeeld, maar de Lego stond nog op zolder. Bouwkundige Aldert Dreimüller pakte de Legobak en bouwde na zijn pensioen zijn favoriete Maastrichtse gebouwen na. Ze worden nu geveild voor het Kinder Onderzoek Fonds.
Lees verder
6 maart 2023

Gevleugelde woorden van de SP

Foto: jack van gelooven

Als SP vinden wij betaalbaar wonen een recht. Daarom willen we passende woningen bouwen voor iedereen. Dat geeft bewoners weer vleugels en geeft nieuwe zin in het leven. Nieuwsgiering vooruitkijkend naar de toekomst met de lente in de kop, hopen wij op een nieuw geluid. Het is nu echt voorbij met die oude liedjes. Tijd voor een andere toon!  Omdat het anders moet! 

Lees verder
27 februari 2023

De straat op in Limmel

Foto: Ernst Roelofs
27 februari 2023

Jorge Wolters in Maastricht

Foto: Ernst Roelofs

Jorge Wolters in Maastricht

Lees verder

Pagina's

U bent hier