h

Nieuws uit 2019

18 december 2019

SP Maastricht op het XXIV Congres

Foto: E.Corbee

De SP Maastricht is blij met de positieve sfeer en de resultaten van het partijcongres van 14 december,  Daar is ons pleidooi voor de aanpak van de komende economische crisis overgenomen, opdat deze crisis niet weer op de bevolking afgewenteld wordt. Tevens hebben we gepleit tegen de uitverkoop van de publieke sector en voor een aanpak van de doolhof, waarin mensen terecht komen, als zij hulp en zorg nodig hebben. Renske Leijten heeft in de toeslagen-affaire laten zien, dat die jungle succesvol aangepakt kan worden.

Lees verder
25 november 2019

Vacature burgerraadslid

Ben jij een enthousiaste meedenker en meeprater? 

Lees verder
16 november 2019

Bedankje !!!

Dank aan alle SP-leden die hebben meegedacht met de fractie bij de voorbereiding van de algemene beschouwingen, waaronder Marcel Bonder, Aldert Dreimuller, John van Geel, Jhon Miesen, Peter Vrehen en Monique Claessens.

Lees verder
16 november 2019

SP Maastricht trots op resultaten algemene beschouwingen!

De SP heeft tijdens de begrotingsbehandeling van 12 november een aantal zaken aan de orde gesteld. Wat heeft dat opgeleverd?

Lees verder
16 november 2019

algemene beschouwingen SP

Foto: Esme Corbee

Tijdens de behandeling van de begroting 2020, in de raadsvergadering van 12 november, ging onze fractievoorzitter Ariane Schut onder meer in op het begrotingstekort, het gebrek aan erkenning van de mbo-studenten in onze stad, het armoedebeleid en de zorgen die wij hebben over het woonbeleid in Maastricht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier