h

Nieuws uit 2012

17 december 2012

Thijs Coppus geeft workshop actie voeren

Kernleden van de SP Maastricht kregen op woensdag 12 december op het fractiekantoor les in actie voeren van Statenlid Thijs Coppus.

Lees verder
16 december 2012

SP stopte in 2010 met Vinkenslag

De SP in de gemeenteraad stopte in 2010 met goedkeuring te geven aan het project Vinkenslag. De overschrijdingen van de kosten met 9 miljoen euro liepen toen al de spuigaten uit.

Lees verder
13 december 2012

Professor Alfred Kleinknecht geeft economie college aan SP kaderleden

150 kaderleden volgden op zaterdag 8 december het eerste economie college uit een reeks van drie in partijbureau De Moed te Amersfoort.

Lees verder
1 december 2012

Paulus Jansen te gast bij L1 Radio

SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen is zondag 2 december te gast bij het L1 radioprogramma De Stemming. Paul Jansen zal in het discussieprogramma in gesprek gaan met Wim Hazeu (bestuurder WonenLimburg) over de gevolgen van het kabinetsbeleid voor de woningcorporaties.

Lees verder
1 december 2012

Actie kinderschoenen groot succes

Ondanks dat het kort dag was en de manschappen beperkt, is de inzamelingsactie kinderschoenen in Maastricht een onverwacht succes gebleken!

Lees verder
28 november 2012

Coalitie neemt geen afstand afschaffen Huishoudelijke Verzorging

De coalitiepartijen in de gemeenteraad, het CDA en het college van B&W emen geen afstand van de aankomende afschaffing van de Huishoudelijke Verzorging (HV)De SP vroeg hierom in een motie die door de andere partijen gesteund werd. De coalitie en het CDA willen afwachten hoe een en ander “uitpakt”. Echter over de afschaffing van de Huishoudelijke Verzorging is het regeerakkoord van VVD en PvdA klip en klaar. De Huishoudelijke Verzorging wordt geschrapt uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en dat is hetzelfde als wordt afgeschaft.

Lees verder

Pagina's

U bent hier