h

Actief worden

Solidaire samenleving

De SP is een partij die staat voor een sociale en solidaire samenleving. Gelukkig vinden steeds meer mensen dat belangrijk. Wil jij er ook bij horen? Sluit je aan bij een een succesvolle en groeiende politieke partij horen die zich echt onderscheidt van alle andere partijen. De SP is altijd actief, ook als er geen verkiezingen zijn. En jij kunt helpen!

De SP-afdeling Maastricht is op zoek naar actieve mensen:

Vacatures: SP-bezorgers van folders, meehelpen bij acties

De SP voert regelmatig actie. Eén vorm van actievoeren is huis-aan-huis folderen. Bijvoorbeeld met landelijke acties zoals recentelijk 'de vijf koopkrachtknallers van de SP' (hogere lonen, lagere prijzen) 'Investeren in loon en werk’ of met lokale acties rond Koningsdag, fietsenoverlast, of ‘Stop Tihange’ Vaak trekken we samen op met andere progressieve partijen en organisaties. Tegen racisme, voor een beter milieu e.d. Ook rond verkiezingen is er altijd veel werk te verzetten als we de buurten van de stad bezoeken. 

Voor het folderen zoeken we altijd veel mensen, want veel handen maken zeker in dit geval het werk lichter. Het meest ideaal zou zijn dat we in iedere wijk meerdere personen hebben die ons daarbij helpen. In Maastricht zijn al tientallen actieve leden betrokken bij het folderen, maar we kunnen zeker versterking gebruiken.Meld je dus snel aan!

Wij zoeken ook mensen voor de functie van burgerlid: https://maastricht.sp.nl/sites/maastricht.sp.nl/files/attachments/220611...  in onze fractie of als vraagbaak in onze adviesraad.  

Hoe te reageren?

Spreekt één van de bovenstaande vacatures je aan? Ben je SP-lid en herken je jezelf in deze taken? Mail dan met maastricht@sp.nl  of vul het Contactformulier  in. Doe mee!

SP Jongeren gezocht voor onze kadergroep

Er is binnen SP Maastricht een groep jongeren die regelmatig bij elkaar komen om actuele thema's te bespreken. Verder organiseren ze regelmatig acties om aandacht te vragen voor thema's zoals wonen in Maastricht. De jongeren zijn ook actiefbinnen de SP campagnes in Maastricht. Voor meer informatie: SP Jongeren Maastricht

U bent hier