h

Persberichten

 

10 juli 2019

Maastricht onderzoekt woonplicht koophuizen om te voorkomen dat deze worden ingezet als (dure) huurwoning

SP diende in de gemeenteraad een motie in, die mee werd ondertekend door GroenLinks en LPM. De invoering van de woonplicht moet voorkomen dat beleggers huizen inzetten als (dure) huurwoning. Dit moet gelden voor de goedkope en middeldure prijsklasse.De gemeenteraad van Maastricht, in vergadering bijeen op 2 juli 2019, behandelende de kaderbrief,

Lees verder
3 juni 2019

Artikel 47: Vragen met betrekking tot Eurovision Song Contest 2020

Op 18 mei jl. won Duncan Laurence het Eurosongfestival. Een fantastische prestatie. Diezelfde avond/nacht nog maakte Maastricht zijn ambitie wereldkundig om in 2020 dit muziekevenement te willen organiseren. Een stroom van berichten kwam op gang, maar de gemeenteraad moest tot 28 mei wachten om via een Raadsinformatiebrief geïnformeerd te worden door uw College. De RIB bevatte weinig feiten, behalve dat de fase van kandidaatstelling nu formeel is afgerond.

Lees verder
5 mei 2019

SP houdt avond over woede en hoop

SP Kerkrade houdt op donderdag 9 mei, de Dag van Europa, een avond over ‘woede en hoop’. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur in De Wieëtsjaf op de Markt 49. Spreker is voorzitter Ron Meyer. De toegang voor belangstellenden is gratis.

Lees verder
19 april 2019

Artikel 47: Vragen over het gebruik van vuurwerk

De fracties van GroenLinks en SP, namen op 12 april, via Dagblad de Limburger, kennis van het feit dat de gemeente Maastricht een aanbod voor een vuurwerkshow (tijdens Oud & Nieuw) heeft afgeslagen.1 In het artikel lezen we dat ‘de gemeente geen aanleiding zegt te zien om het vuurwerkbeleid rond de jaarwisseling te veranderen, en slaat het aanbod daarom af.

Lees verder
24 maart 2019

Persbericht

Benoeming nieuwe voorzitter SP, afdeling Maastricht

Lees verder

U bent hier