h

Artikel 47: Vragen met betrekking tot Eurovision Song Contest 2020

3 juni 2019

Artikel 47: Vragen met betrekking tot Eurovision Song Contest 2020

Op 18 mei jl. won Duncan Laurence het Eurosongfestival. Een fantastische prestatie. Diezelfde avond/nacht nog maakte Maastricht zijn ambitie wereldkundig om in 2020 dit muziekevenement te willen organiseren. Een stroom van berichten kwam op gang, maar de gemeenteraad moest tot 28 mei wachten om via een Raadsinformatiebrief geïnformeerd te worden door uw College. De RIB bevatte weinig feiten, behalve dat de fase van kandidaatstelling nu formeel is afgerond.

De fractie van PVM stelde op 20 mei ook al enkele artikel 47 vragen aan het college, die nog niet zijn beantwoord. De fractie van de SP is benieuwd naar de beantwoording van de gestelde vragen, maar heeft nog een aantal aanvullende vragen naar aanleiding van diverse krantenartikelen en de Raadsinformatiebrief van 28 mei.

Reactie toevoegen

U bent hier