h

SP houdt avond over woede en hoop

5 mei 2019

SP houdt avond over woede en hoop

SP Kerkrade houdt op donderdag 9 mei, de Dag van Europa, een avond over ‘woede en hoop’. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur in De Wieëtsjaf op de Markt 49. Spreker is voorzitter Ron Meyer. De toegang voor belangstellenden is gratis.

 

De partij gaat in op een Europese bijeenkomst in Roemenië. “Het meest corrupte land van de EU, dat op dit moment zwaar rommelt met de rechtstaat om veroordeelde frauderende politici hun straf te doen ontlopen. Goede plek om eens met de benen op tafel te spreken over de toekomst van de Europese Unie. Het kan niet symbolischer, maar zeker ook niet cynischer”, zo stelt Jos Piefer.

Piefer en zijn Kerkraadse partijgenoten willen Europese bemoeienissen op het gebied van pensioenen, openbaar vervoer en werk bespreken met geïnteresseerden.

Reactie toevoegen

U bent hier