h

Nieuws uit 2007

3 december 2007

Spoedvragen nieuw arbocontract MTB

Met spoed worden morgen de vragen van de SP aan Burgemeester en Wethouder over het nieuwe arbocontract van de MTB behandeld in het vragenuur.

Lees verder
2 december 2007

SP steunt petitie WSW- en MTB medewerkers

De SP Maastricht steunt de petitie van de WSW- en MTB werknemers waarin ze te kennen geven het huidige arbocontract met LicomArbo te willen behouden.

Lees verder
18 november 2007

SP steunt schoonmakers voor een betere toekomst

Met een grote manifestatie in Amsterdam op zaterdag 17 november gaven de schoonmakers van Nederland strijdbaar het startsein van hun campagne voor een betere toekomst. De schoonmakers gaan de strijd aan met enkele van de in Nederland gevestigde grootste schoonmaakbedrijven van Europa. Het wordt een campagne die breekt met de overlegcultuur in de polder. Ze vragen daarbij nadrukkelijk steun van zoveel mogelijk mensen en maatschappelijke organisaties om hun gerechtvaardigde eisen bij hun bazen ingewilligd te krijgen.

Lees verder
30 oktober 2007

SP Maastricht bij wake Al Mansouri in Maastricht en Den haag

De SP Maastricht is vanavond bij de door SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel georganiseerde wake bij de Iraanse ambassade in Den Haag en bij de wake georganiseerd door Amnesty International in Maastricht. Een Iraanse rechtbank heeft Abdullah al Mansouri ter dood veroordeeld vanwege "terroristische activiteiten". De wake bij de Iraanse ambassade moet de Iraanse autoriteiten bewegen het doodvonnis niet uit te voeren.

Lees verder
30 oktober 2007

Estafettewake voor Abdullah al Mansouri in Maastricht

Amnesty International in Maastricht organiseert voorlopig elke avond in Maastricht een wake voor Abdullah al Mansouri. De SP Maastricht geeft gehoor aan de oproep bij deze estafettewake aanwezig te zijn. Tevens roept de SP Maastricht haar leden, achterban en sympathisanten op deel te nemen aan deze estafettewake.

Lees verder
1 oktober 2007

Jan Marijnissen in Maastricht

Op donderdag 11 oktober is Jan Marijnissen in Maastricht. Jan komt voor een gesprek met jounalist George Vogelaar dat zal plaatsvinden in boekhandel Selexyz Dominicaner in de gerestaureerde Dominicanerkerk. De aanvangstijd is 20.30 uur en duurt tot 22.30 uur. De toegang is gratis.

Lees verder

Pagina's

U bent hier