h

Nieuws uit 2021

31 december 2021

Nieuwjaarswens 2022!

Foto: E.Corbee

De Socialistische Partij staat voor u klaar in het nieuwe jaar!

Lees verder
6 december 2021

Schriftelijke vragen van de SP inzake de wachtlijsten huishoudelijke hulp

De SP heeft schriftelijke vragen gesteld aan de wethouder over de wachtlijsten huishoudelijke hulp. Lees hieronder de vragen die gesteld zijn geworden.

Lees verder
30 november 2021

Bijeenkomst pensioenen met SP-kamerlid Bart van Kent

Foto: SP

Grote zorgen over pensioenen tijdens bijeenkomst met SP-kamerlid Bart van Kent in Trefcentrum Wittevrouwenveld. Het tij moet gekeerd worden voor een goede oude dag.

Lees verder
23 november 2021

Herhaalde oproep: U pensioen loopt gevaar !!!

Werkenden en gepensioneerden kom vrijdag 26 november 2021 om 17:30 uur naar onze pensioenactie- en informatiebijeenkomst in Maastricht om samen met ons plannen te maken om het tij te keren. Vanwege Coronamaatregelen beginnen wij vroeger. De bijeenkomst duurt tot 19:30 uur.

Lees verder
2 november 2021

SP zet de tanden in snelle afhandeling slachtoffers toeslagenaffaire !

Foto: E.Corbee

Begin oktober las de SP in diverse media dat er al honderden gemeenten in Nederland waren overgegaan tot het vroegtijdig kwijtschelden van schulden van de slachtoffers van de toeslagenaffaire. De gemeente Maastricht behoorde daar nog niet toe. Terwijl er ook in onze stad een behoorlijk aantal slachtoffers wonen die financiële gevolgen ondervinden van deze toestand. Wij vonden dat ook Maastricht moest overgaan tot kwijtschelding en niet moest wachten op landelijke aanpak. Deze aanpak loopt namelijk slecht, te langzaam en wacht op wetgeving. Terwijl de toeslagen ouders in de shit zitten. Daarover schreven wij het college en betreffende wethouder een brief met het indringende verzoek, om in onze stad wel vaart te maken. We kregen antwoord. Gelukkig, Maastricht toont zich een sociale stad en gaat onze eigen slachtoffers deze maand nog helpen. Het duwtje in de rug van onze partij heeft daarbij zeker het verschil gemaakt. Minder afwachten? Meer SP!

Lees verder
24 oktober 2021

Oproep SP Maastricht aan college van B&W en Leger des Heils

Foto: SP

Oproep SP Maastricht aan college van B&W en Leger des Heils: Zet alles op alles om de dag- en nachtopvang in Maastricht fatsoenlijk te regelen, ga niet terug naar Singel 9. Dat geeft alleen maar ellende. Laat deze mensen totdat er een goed alternatief ligt in Overmaze blijven.

Lees verder

Pagina's

U bent hier