h

Nieuws uit 2005

1 oktober 2005

Nieuwkomersmarkt 2005

Het was zaterdag 1 oktober jl., dat het Mondiaal Centrum Maastricht de eerste nieuwkomermarkt op Plein 1992 organiseerde. Een presentatie van mensen, die met hun afkomst o.a. uit landen als Hongarije, Polen, Turkije Marokko en Albanië een prettige culturele aanvulling zijn voor een stad als Maastricht. Zij lieten zien wat hun cultuur is, en zo kan Maastricht daarmee kennis maken.

Lees verder
1 september 2005

Leny Eijssen wordt de nieuwe lijsttrekker

Gisteravond heeft de ledenvergadering van de afdeling SP Maastricht unaniem het vertrouwen uitgesproken in Leny Eijssen als lijsttrekker van de komende raadsverkiezingen in 2006.
Leny is behalve burgerlid van de commissie Sociaal Economische zaken in Maastricht namens de SP ook staten lid in de provincie Limburg. Zij kan dus staven op een flinke dosis ervaring in de politiek.

Lees verder
1 juni 2005

Zwembad De Dousberg blijft voorlopig open

De SP is verheugd met de toezegging van de wethouder om alle zwembaden van de Dousberg, behalve het 32 meter buitenbad, te behouden voor de komende vijf jaar.

Lees verder
10 februari 2005

Is Maastricht rijp voor een linkse coalitie?

Maastricht moet rijp gemaakt worden voor een linkse coalitie bestaande uit PvdA, Groen Links en SP. En het wordt tijd dat de PvdA naar links gaat kijken en de kiezer tegemoet treedt met een sociale belofte die kan worden waargemaakt. Aldus de SP Maastricht. Een opinie van Jacqueline Gabriël. De arrogantie van de macht regeert in Maastricht.

Lees verder

U bent hier