h

Oproep aan het kabinet

8 september 2022

Oproep aan het kabinet

Beste regering Rutte, 
Wat fijn dat u eindelijk het land wil helpen met noodverbanden. Helaas moeten er wel heel veel crisissen uitbreken voordat u in beweging komt als bestuurders. Het water moet velen tot ruim over de lippen staan voordat er echte hulp komt. Zelfs u kunt niet meer wegduiken. De miljarden vliegen eventjes over de tafel. Als het volk maar weer een beetje gesust wordt en we niet te veel stemmen verliezen, zo lijkt het.
 
Ziet u nu eindelijk de misstanden helder? Kunt u met goed fatsoen ook niet meer anders? Wij als SP roepen het al jaren luid en duidelijk: het roer moet om. Tot voor kort waren we een roepende in de woestijn. Maar nu is het echt tijd. Tijd voor alternatieve keuzes. Die zijn er!
 
En hopelijk blijft het deze keer niet bij pleisters plakken. Hopelijk gaat u deze keer structureel aan de slag met een herverdeling van het kapitaal. Hopelijk bent u nu echt van plan de alsmaar groeiende kloof tussen arm en rijk te dichten, het zieke marktdenken te stoppen, het vertrouwen van alle inwoners van ons land terug te winnen en gewoon een Socialer Nederland land te worden.  

 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier