h

Verkiezingsmarkt in Maastricht

28 februari 2010

Verkiezingsmarkt in Maastricht

De SP Maastricht was afgelopen zaterdag 27 februari aanwezig op de verkiezingsmarkt in het stadhuis. Al snel is de SP de straat op te gaan om te gaan flyeren, mensen aanspreken en natuurlijk tomaatjes uitdelen.
De tomaatjes en flyers vonden gretig aftrek en ook de stand werd druk bezocht. Ook ROOD, jongeren in de SP hebben zich ingezet om iedereen te overtuigen van een stem op de SP. markt 01
Zo hebben ze elke fiets op en rond de Markt van een zadelhoesje voorzien, uiteraard zijn ze niet te kieskeurig en ook de bakfietsen van de Christenunie en GroenLinks opgevrolijkt met een mooi rood zadelhoesje.
markt 2
Ook hun hart zit links!

ROOD werd in de tussentijd nog aangesproken door 2 politie agenten. Niet omdat ze de wet overtraden, maar om ROOD te complimenteren dat de SP wél naar de politie gaat en ze betrekt bij de vraag hoe het beter moet met de politie! Ze namen graag de zadelhoesjes aan voor op de ‘dienstfiets’.

Om 16:00 liep de markt ten einde en is de SP weer huiswaarts gekeerd,. Nog 4 dagen te gaan voor de verkiezingen, waar de kiezers kunnen stemmen op een partij waar ze 4 maart ook nog iets aan hebben.

Hier is nog een mooie foto van de verkiezingsmarkt
jij ik wij

U bent hier