h

Start van de campagne in Maastricht

6 april 2010

Start van de campagne in Maastricht

De verkiezingscampagne voor de komende tweede kamer verkiezingen zijn gestart in Maastricht. Na veel speuren naar nog over gebleven plakborden zijn deze dan toch gevonden langs de rijkswegen rondom Maastricht. Het bord langs de A2 is voorzien van de teaser posters om de langs razende bestuurders duidelijk te maken dat het wel KAN!.
start campagne

De komende tijd tot 9 juni zullen we veel aanwezig zijn op straat om duidelijk te maken dat het wel KAN!
Bijvoorbeeld door te Stoppen met de uitverkoop van publieke diensten, de topinkomens te beperken, falende bestuurders aan te pakken en meer invloed te eisen op de werkwijze van de banken.

Dat we niet kunnen vertrouwen op de vrije de markt heeft de kredietcrisis pijnlijk blootgelegd. Geld is misbruikt door een kleine groep mensen die ongecontroleerd hun gang kon gaan in de race naar meer, nog meer en nog veel meer winst. Vele gewone mensen zijn meegezogen in deze race, zonder er zelf schuld aan te hebben en vaak zonder het te beseffen. Overheid en toezichthouders waarop de burgers moeten kunnen vertrouwen hebben gefaald. Overheersing door fundamentalistisch kapitalisme en vrije markt gedachte is zo ernstig toegenomen dat het voor de samenleving fataal dreigt te
worden. Met het gevolg dat de overheid met al haar instanties de grip totaal is kwijtgeraakt en miljarden in de banken heeft moeten stoppen.
De komende tijd zullen we duidelijk maken hoe we onze voorstellen willen verwezelijken, de officiele aftrap van de campagne is op 24 april in Amsterdam tijdens het congres.

U bent hier