h

Piet Buijtels nieuwe voorzitter van de SP-afdeling Maastricht.

21 september 2010

Piet Buijtels nieuwe voorzitter van de SP-afdeling Maastricht.

Tijdens de ledenvergadering gehouden op 18 september 2010, hebben de leden afscheid genomen van de voorzitter Jonathan van Tilburg. Piet Buijtels nieuwe voorzitter
Jonathan heeft de afgelopen 3 jaar het voorzitterschap vervuld. Jonathan verlaat het bestuur niet, hij blijft als bestuurslid en initiatiefnemer voor het opzetten van de kerngroep Eijsden- Margraten in het bestuur.
De leden hebben Piet Buijtels gekozen als zijnde de nieuwe voorzitter voor de afdeling SP Maastricht e.o..

Piet Buijtels

Ook heeft de afdeling, Helma van den Broek herkozen als zijnde de penningmeester en Esmé Corbee herkozen als afdelingssecretaris. Ook de zittende bestuursleden zijn herkozen voor het bestuur dat verder werd uitgebreid met Nino van Nien.
Yvonne Hollemans is gekozen en toegetreden tot het bestuur als de webmaster van de afdeling SP Maastricht.
Tijdens de ledenvergadering heeft zowel het bestuur als de fractie verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar. Een jaar waarin vooral de verkiezingen een grote rol hebben gespeeld in de werkzaamheden van de afdeling.
De penningmeester heeft de kas laten controleren door de kascommissie en is als zodanig goed bevonden. De leden hebben ook weer de leden voor de kascontrole commissie herkozen.
Na de koffie en vlaai trok een selectie van de afdeling richting Kerkrade om deel te nemen aan een manifestatie tegen de aanleg van een rondweg in Parkstad.

U bent hier