h

Thijs Coppus plakt eerste posters in Maastricht

30 januari 2011

Thijs Coppus plakt eerste posters in Maastricht

Lijsttrekker Thijs Coppus heeft op vrijdag (28-01) de eerste verkiezingsposters geplakt in Maastricht. De officiële aanplakborden zijn nog niet door de gemeente geplaatst. Maar de Maastrichtse SP wil hier niet langer op wachten. De campagne voor de verkiezingen van provinciale staten op 2 maart is begonnen.
"Limburg heeft behoefte aan power, pit en passie. Het is tijd voor de SP in het provinciebestuur;" aldus Thijs Coppus.
Thijs Coppus plakt eerste poster in Maastricht

De SP Limburg wil na 2 maart “Nieuwe kracht, voor een Limburg zonder achterkamers en vriendjespolitiek”. Maar de verkiezingen van provinciale staten op 2 maart zijn tegelijkertijd de eerste test voor het rechtse kabinet Rutte. Na 2 maart kiezen de nieuwe leden van provinciale staten vervolgens op 23 mei de Eerste Kamer. Hoe meer stemmen voor de SP bij de provinciale Statenverkiezingen op 2 maart, hoe meer protest tegen het kabinet Rutte in de Eerste Kamer.

U bent hier