h

SP Maastricht steekt weer de thermometer in de buurt

19 juni 2012

SP Maastricht steekt weer de thermometer in de buurt

Op zaterdag 23 juni gaat de SP Maastricht buurten in Wyckerpoort. We gaan van deur tot deur om te kijken wat er speelt, hoe bewoners het vinden om in Wyckerpoort te wonen, tegen welke problemen ze aanlopen en hoe de SP hun belangen zou kunnen behartigen.

Regelmatig peilt de SP de gevolgen van het kabinet- en gemeentebeleid voor gewone mensen onder de titel “buurten in de buurt”. Want het moet zo zijn dat de overheid er voor de bevolking is en niet andersom. Een aantal punten die aan de orde zouden kunnen komen zijn de aanleg van de A2 tunnel, drugsoverlast en de invoering van leefregels.

Natuurlijk brengt in Wyckerpoort de aanleg van de A2-tunnel overlast met zich mee in de buurt. De SP is onder andere benieuwd hoe erg dat is en wat er met eventuele klachten wordt gedaan.

Verder vraagt de SP zich af of de drugsoverlast in de buurt is toegenomen nu de wietpas is ingevoerd.

Servatius en Woonpunt willen leefregels gaan invoeren en hebben een gebied binnen de wijk aangewezen om mee te starten. Wat  vindt men hiervan en is hier al iets mee gedaan?

De algemene thema’s die boven komen drijven bij de buurten in de buurt actie worden bekend gemaakt op deze site. Als het nodig is spelen we ze door naar de verantwoordelijke overheidsdiensten.

Zie ook agenda 

Reacties

ben het even aan het uitproberen.... of dit voor jullie EN voor mij werkt :)... goed stukje!

en ik ben er natuurlijk zaterdag!!

Het werkt! Fijn dat je meedenkt...menselijke bezoeker! :D

Reactie toevoegen

U bent hier