h

SP in beweging

12 augustus 2012

SP in beweging

De SP Maastricht e.o. wandelde mee in de 25e Heuvelland4daagse van 9 tot en met 12 augustus 2012. Leny, Monique, Ingeborg, Wilma, Nyarai, Mara, Suzan, Thijs en Jack liepen “bijna” allemaal 14 kilometer per dag.

De routes door de natuur van het mergelland waren schitterend. De voor dit weer eigenlijk te warme ‘NU SP” T-shirts van de dames en de SP-pet van Jack trokken de aandacht. De tomaten van de SP werden door velen herkend. De trotse moeder van de vriend van de dochter van Emile Roemer liet weten, dat zij vierkant achter de SP staat. Ook een dorpsgenoot van Jan Marijnissen stak zijn trots daarover niet onder stoelen of banken. Al kiest niet iedereen zo enthousiast voor de SP, het ons als SP sportief laten zien heeft alleen positieve reacties opgeroepen.

Dit SP-team heeft een goede conditie voor de campagne van de komende maand opgebouwd. Het weer was ons vier dagen gunstig gezind, evenals nog steeds de verkiezingsprognoses. En hopelijk nu nog de kiezer op 12 september, maar daarvoor moeten we nog veel meer meters gaan maken.

Jack Gerats

Reacties

goed gedaan! trots op jullie!!!

Ik heb maar 1 dag meegelopen, maar ik had toch al spierpijn! Geen idee hoe de rest dat doet...laat staan bij de 4daagse: 40 km per dag! Maar ik ga goed oefenen voor volgend jaar, misschien kan ik dan ook 4 dagen meedoen...

Reactie toevoegen

U bent hier