h

Maastrichtse SP stemmers: Bedankt!!!

13 september 2012

Maastrichtse SP stemmers: Bedankt!!!

De afdeling wilt alle Maastrichtenaren die woensdag hun stem uit hebben gebracht op de SP heel hartelijk bedanken voor hun steun!

De SP is landelijk even groot gebleven en behoudt haar 15 zetels in de Tweede Kamer. En hoewel de verwachte verkiezingswinst is uitgebleven, is het aantal SP stemmers in Maasticht wel gegroeid! De SP is nu de vierde partij van Maastricht.

In 2010 ging 10,9% van de stemmen in Maastricht naar de SP. Deze verkiezingen was dit 12,5%. Dit is een stijging van 1,6%! In totaal hebben 7825 mensen in Maastricht op de SP gestemd.

De SP dankt alle mensen die hun vertrouwen in ons hebben uitgesproken door op de SP te stemmen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de partij in Maastricht de vierde plaats heeft weten te behouden.

“De SP heeft in Maastricht een fantastische campagne gevoerd. Een ongeëvenaard aantal leden heeft zich intensief ingezet op allerlei gebied. Er is in korte tijd enorm hard gewerkt. Een opsteker voor onze leden, de kerngroep van gedreven SP-ers en SP-stemmers die vinden dat Nederland socialer moet en kan”; aldus afdelingsvoorzitter Jonathan van Tilburg.

Daarom nogmaals: SP- STEMMERS BEDANKT! SP- WERKERS BEDANKT!

De definitieve plaatselijke uitslag wordt vrijdag 14 september bekend gemaakt door het hoofdstembureau in Maastricht. Het centraal stembureau in Den Haag maakt op 17 september de officiële uitslag bekend.

 

 

 

Reacties

:-) ......en gaat de volgende keer weer voor de volle 100%!

Met dank aan Marleen voor de cijfers!

12.64 % om precies te zijn iig op de gemeente site :)

En ook het Heuvelland heeft ons gesteund, in Nijswiller zijn we nu zelfs de Grootste, de PVV ebben we weggeveegd uit ons prachtige Heuveland -)

Tot wel 6.4% winst voor een Sociaal Heuvelland !

http://rodereus.nl/pics/Ver-kiezingen/Gulpen-Wittem-Tabel.png

http://www.rodereus.nl/pics/Ver-kiezingen/Gulpen-Wittem.jpg

Want Zuid Limburg kleurt helemaal niet blauw, dat zijn alleen maar Toeristenbussen die in Epen en Slenaken aangevoerd zijn om Poetinisk te gaan stemmen

zo werkt dat niet ik stem landelijk SP maar niet bij de gemeenteverkiezingen,, dat zou te simpel zijn deze stelling maar daar hebben de Sp ers in Maastricht wel vaker last van

Reactie toevoegen

U bent hier