h

Vertrek van Jack Gerats, nieuwe fractievoorzitter en nieuw gemeenteraadslid voor de SP

18 oktober 2018

Vertrek van Jack Gerats, nieuwe fractievoorzitter en nieuw gemeenteraadslid voor de SP

PERSBERICHT

Jack Gerats heeft de fractie en afdeling SP Maastricht laten weten te stoppen als raadslid voor de SP, vanwege persoonlijke redenen. Wij vinden dat heel erg jammer, maar respecteren uiteraard zijn besluit. Jack heeft veel gedaan voor de stad Maastricht en heeft ook veel betekend voor de SP in het algemeen en voor de leden van de fractie en het bestuur in het bijzonder. Wij zijn hem daarvoor dankbaar. Wij zullen hem en zijn inzet, kennis en ervaring missen.

Jack Gerats blijft op de achtergrond beschikbaar voor de partij.

Monique Martens zal hem opvolgen als fractievoorzitter. We dragen Bram Pulles voor als nieuw te benoemen raadslid voor de SP. Bram is al enige tijd bestuurslid van de afdeling SP Maastricht en coördinator van ROOD, de jongerenafdeling van de SP.

 

Reactie toevoegen

U bent hier