h

Peter Vrehen

1 februari 2022

Peter Vrehen

Foto: Aron Nijs

Al decennia is Peter Vrehen (65) politiek actief als raadslid (Meerssen) en burgerraadslid (Maastricht). Hij is voorzitter Stichting Samen Onbeperkt en bestuurslid Twiede Hands Twiede Kans. Peter: “De SP is mijn partij, omdat die opkomt voor arbeiders en kwetsbare burgers. De SP spreekt hun taal.”

Vastbijten in misstanden!

Voor de SP is iedereen gelijkwaardig. Iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan. Solidariteit is een van de meest belangrijkste uitgangspunten voor een samenleving. Peter: “Dat betekent dat wij altijd opkomen voor mensen die extra aandacht, steun en zorg nodig hebben. De afgelopen jaren hebben wij ons flink ingezet voor mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Dat was broodnodig, want het college heeft veel bezuinigd in het sociale domein. Dit grijpt diep in op het leven van vele mensen. Doordat de SP dit aan de kaak stelde zijn enkele bezuinigingen teruggedraaid.”

Wanneer u meer wil weten over de vele acties die wij als SP voerden voor een 'onbeperkte stad', bekijk hierbeneden de volledige folder Onbeperkt Maastricht

Reactie toevoegen

U bent hier