h

INKOM 2022 - de SP is er weer bij

27 juli 2022

INKOM 2022 - de SP is er weer bij

Foto: Ernst Roelofs

EMPOWERING PEOPLE!
Students of the world, unite!’

INKOM 2022  

Maandag 22 augustus 10.45 – 15.30 uur

Locatie SP-stand: terreinen bij Tapijnkazerne

Hartelijk welkom in Maastricht namen de SP

Zoals al vele vorige jaren, staat de SP met een eigen kraampje op de INKOM (introductie week voor studenten). We ontmoeten daar de (nieuwe) studenten van Maastricht en heten ze hartelijk welkom in de stad. We willen deze jonge mensen betrekken bij de ‘Maastrichtse’ politiek en vertellen ze graag over onze socialistische opvattingen en alternatieven.

Onze afdeling is erg gelukkig met het feit dat we steeds meer SP-jongeren enthousiast weten te krijgen voor onze partij en dat meer en meer van die jonge mensen, zich ook actief willen inzetten voor onze idealen. Deze INKOM geeft de mogelijkheid de groep SP-jongeren te laten groeien. Zij zijn immers de toekomst.

Andere leden en studenten ontmoeten

De INKOM staat dus in het teken van ontmoeten. Ook voor andere leden is het een mooi moment om onze SP stand/kraam te bezoeken en een praatje te maken met elkaar. Zo laten we zien dat socialisme in Maastricht leeft. We ontmoeten elkaar als SP-ers onderling, maar praten dan ook met de nieuwe inwoners van onze stad. Laten we de stand samen rood kleuren. Jassen, tassen, vlaggen, posters, folders, tomaten, gezelligheid etc.

Concreet de handen uit de mouwen?

Wil je concreet de handen uit de mouwen steken en helpen met de stand opbouwen en bemannen, is dat natuurlijk prima. We kunnen als organisatiecomité nog hulp gebruiken.

Geef je dan snel op bij j. heusschen@maastrichtuniversity.nl
Hopelijk zien we je op 22 augustus bij onze marktkraam.

Reacties

SP doet mee aan de INKOM 2022

Reactie toevoegen

U bent hier