h

SCOOTMOBIEL PROTEST 25 NOVEMBER

17 november 2022

SCOOTMOBIEL PROTEST 25 NOVEMBER

Foto: jack van gelooven

 

Persoonlijke uitnodiging voor een protest
De afgelopen tijd hebben Stichting Samen Onbeperkt en de SP-Hulpdienst veel vragen gekregen van mensen die gebruik maken van een scootmobiel. Mensen zijn ongerust, kwaad, weten niet waar ze aan toe zijn en zijn bang. De gemeente Maastricht wil de scootmobiel omzetten van een maatwerkvoorziening naar een algemene voorziening. 

Extra kosten bovenop de rest!
Hoe je het verder ook bekijkt, voor vele mensen betekent dit extra kosten, terwijl alles al duurder wordt. En iedereen wil mobiel blijven en meedoen. Zoals u van ons gewend bent maken wij ons sterk voor mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken. Zo organiseerden we al eerder een groot protest op de markt voor ons stadhuis. Toen haalde we ook de TV. Via onze lobby en via de politiek hebben we geprobeerd om de omzetting naar algemene voorziening, tegen te houden. We stelden vragen in de raad, we dienden ook een motie in. Helaas nog zonder succes.

We gaan door!
Maar we gaan door. Als het moet via een rechter en willen onze ideeën extra kracht bij zetten via een nieuw protest. Daarvoor willen we u van harte uitnodigen. Want alleen door samen te vechten kunnen we het Maastrichtse college nog op andere gedachten brengen.

Kort programma:
Ontvangst met koffie en vlaai;
Sprekers over hun ervaringen;
Gesprekken met RTV Maastricht;
Spreek een boodschap in voor de wethouder.

WIJ MAKEN BEZWAAR!

Vrijdag 25 november inloop vanaf 11.30 uur - 12.00 uur start
Banka Studio’s (Mariaberg)
Bankastraat 3, 6214 XN Maastricht

Doe mee en schrijf je in! Jackvangelooven@hotmail.nl

Reactie toevoegen

U bent hier