h

Enquete betaalbaar wonen

10 mei 2023

Enquete betaalbaar wonen

Foto: jack van gelooven
 
Hoe is jouw woonsituatie? Of je studeert of starter bent, problemen en onrechtvaardigheden zijn helaas veel voorkomend, en vaak voelen wij ons hier machteloos tegen. Het Woonprotest Maastricht komt hiertegen in actie, en snel ook! Nog voor de zomer stelt onze coalitie van lokale actiegroepen in de gemeenteraad voor om in onze stad een volkshuisvestingcoöperatie te stichten, strevend op de bouw van betaalbare (studenten)woningen - publiek in handen van de gemeente Maastricht. 
 
Voordat we dit kunnen realiseren hebben we jullie input nodig, dus nodigen we je uit om deze korte enquête in te vullen over jouw ervaring met wonen. DIT is jouw kans om gehoord te worden in de lokale politiek!
 

Vul de enquête in, laat je gegevens achter, en join het Woonprotest in Maastricht. Klik op de onderstaande link.

https://forms.gle/F9WUvvSANQ2kz6pWA

Reactie toevoegen

U bent hier