h

Algemene ledenveragdering met hittestress

12 september 2023

Algemene ledenveragdering met hittestress

Algemene ledenvergadering en BQ.

De ledenvergadering van zondag 10 september stond in het teken van de hitte. Hitte in de vergaderzaal en de hitte van de heerlijke BQ daarna. Tijdens de ALV werd het nieuwe verkiezingsprogramma van onze partij besproken en formuleerde onze afdeling opmerkingen en aanbevelingen richting 'landelijk'. Het programma wordt er op deze manier alleen maar scherper en beter van.

Daarna werd de landelijke verkiezingslijst door SP Maastricht goedgekeurd. Na een paar uren intensief met elkaar van gedachten wisselen, bleven er nog een aantal agendapunten open staan. Die zullen we de volgende keer aan de orde stellen. Met dank aan alle aanwezigen en de organisatie van de BQ!

Reactie toevoegen

U bent hier