h

Nieuw SP bestuurslid Anna Moriarty Linthorst

29 september 2023

Nieuw SP bestuurslid Anna Moriarty Linthorst

Foto: jack van gelooven

Anna Moriarty Linthorst (in 2001 geboren te Kaapstad, woonachtig in Brusselsepoort) is in 2023 lid geworden van de SP. De reden daarvoor was dat het kapitalisme Nederland alsmaar onleefbaarder maakt voor mensen en voor dieren. Sociale voorzieningen brokkelen af, de natuur wordt genadeloos uitgebuit, en armoede en ongelijkheid nemen toe. Tijdens haar bacheloropleiding is het haar duidelijk geworden dat het huidige politieke systeem niet in staat is om dit op te lossen, maar alleen nadenken is nutteloos zonder ook te doen. Met de kadergroep gaat ze de wooncrisis in Maastricht aanpakken, en als nieuwe coördinator voor de sociale media wil ze werken aan de zichtbaarheid en benaderbaarheid van de Maastrichtse afdeling.

Reactie toevoegen

U bent hier