h

Lilian gaat, Jimmy Dijk komt

13 december 2023

Lilian gaat, Jimmy Dijk komt

Foto: jack van gelooven
Beste leden van onze afdeling in Maastricht   
 
Vandaag ben ik gekozen tot fractievoorzitter van onze Tweede Kamerfractie. Het is een ongelooflijk grote eer om het vertrouwen te krijgen om de SP-fractie te leiden!
 
En ik wil meteen ook Lilian bedanken voor al haar harde werk en haar inzet voor onze idealen en onze partij. Zij is een inspiratie voor ons allemaal. En ik ga haar missen in onze fractie.
 
Ik zal eerlijk zijn beste leden van de afdeling Maastricht, de komende tijd staat ons veel te doen.
 
De PVV van Wilders blijft met de VVD aanpappen. Zij blijven tegenstellingen tussen mensen op basis van afkomst maken en willen de tegenstelling tussen de werkenden klasse en de graaiende klasse niet kraken. Dus blijven de prijzen stijgen, raken de lonen nog meer achter en blijven de tekorten in de zorg en het woningtekort bestaan.
 
De echte tegenstelling zullen we samen moeten kraken. Dit is de strijd die we moeten voeren. Tegen tweedeling en vóór herverdeling.
 
Dit kunnen wij niet alleen. Om onze partij er weer bovenop te krijgen, moeten we hulp inschakelen. Daarom doe ik hier een oproep aan alle mensen, stemmers, sympathisanten en leden: Blijf nu niet aan de kant staan, ga met ons in gesprek en help ons. Want ik wil de SP groot maken. Samen kunnen we de SP groot maken. Samen gáán wij de SP groot maken.
 
Nogmaals wil ik de kamerfractie bedanken voor het vertrouwen. En ik zie ernaar uit om van jou te horen hoe we samen de SP groot gaan maken!
 
Met strijdbare groet!
 
Jimmy Dijk
 
 
   

Reactie toevoegen

U bent hier