h

Lilian vertrekt helaas!!

12 december 2023

Lilian vertrekt helaas!!

Foto: jack van gelooven / AD

Deel SP wil nieuw gezicht, en dus vertrekt Lilian Marijnissen

Lilian Marijnissen stopt als fractievoorzitter van SP. Dat heeft ze  zelf laten weten op het sociale netwerk X. "Het was een eer om volksvertegenwoordiger te zijn", schrijft ze erbij. Marijnissen stopt ook als Kamerlid. Onze Maastrichtse fractie betreurt dit. Lilian heeft een sterke campagne gevoerd. Zichtbaar, duidelijk en stevig. Er zijn volgens onze fractie andere factoren die een grote rol spelen in de uitslagen van de verkiezingen. Er is een grotere maatschappelijke dynamiek gaande die de mensen naar rechts doet wijken. Op korte termijn zal er een grondig onderzoek worden gestart naar de oorzaken om daarna onze partijstrategie opnieuw vorm te geven. 

Klik hier voor het korte interview met lilian:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5423382/nederlaag-sp-verkiezingen-tweede-kamer-marijnissen

Klik hier voor haar hele twitterbericht

Twitter bericht Lilian

Reactie toevoegen

U bent hier