h

Europese verkiezingen 6 juni aanstaande. GA STEMMEN!

22 mei 2024

Europese verkiezingen 6 juni aanstaande. GA STEMMEN!

Foto: jack van gelooven

Op 6 juni zijn de Europese verkiezingen. Wij komen op voor de werkende klasse en meer gelijkheid. De SP is nu niet in Brussel vertegenwoordigd. We staan nu in de peilingen op één zetel. Met één zetel in het Europees Parlement kunnen we een groot verschil maken! Help je mee om dit voor elkaar te krijgen?

Jouw hulp is hard nodig, want Europa dwingt landen basisbehoeften als zorg of openbaar vervoer aan winstbeluste grote bedrijven over te laten, waardoor prijzen stijgen en wij betalen voor de winsten van de aandeelhouders in plaats van goede zorg en goed openbaar vervoer. Maar Europa doet ondertussen niets aan het organiseren van gelijkheid, rechten van werkers en vrede. De SP in het Europees parlement is dus keihard nodig!

Lees hier meer over onze standpunten: 

https://www.sp.nl/thema/europa

Reactie toevoegen

U bent hier