h

Luid de bel voor welzijnswerk: Teken de petitie!

15 oktober 2012

Luid de bel voor welzijnswerk: Teken de petitie!

De bezuinigingen bij de welzijnsorganisatie Trajekt, hebben grote gevolgen voor zowel het welzijnswerk in Maastricht als voor de professionals die in deze sector werken. Bij Trajekt zelf zullen ontslagen vallen. Abvakabo FNV zet zich in voor een sociaal plan voor de medewerkers van Trajekt en voor een behoorlijke CAO voor de welzijnssector in het algemeen.       

Om de medewerkers van Trajekt en alle andere professionals in deze sector te steunen, roept de SP Maastricht haar leden op tot het ondertekenen van de petitie ‘luid de bel voor welzijnswerk’, een initiatief van de actie Welzijn Niet Zijn van Abvakabo FNV.

De SP Maastricht is het volkomen eens met de visie van Abvakabo FNV op het bezuinigen op welzijnswerk: Het is onverantwoord! Welzijnswerk is van enorm belang voor Nederland en verdient beter! Teken daarom de petitie: Hier!

Reacties

Ik snap echt niet dat de Kabinetsleden hun eigen belastingen verlagen, en om dat te bekostigen anderen die vaak maar net iets meer dan het minimum verdienen hun salaris afpakken...

Dat is toch ronduit slecht voor de economie, want een werkeloze kost 3 keer zoveel als een werkende opbrengt aan belastinginkomsten...

Reactie toevoegen

U bent hier