h

Openbare avond met SP-partijvoorzitter Ron Meyer op 7 april in Kerkrade

1 april 2016

Openbare avond met SP-partijvoorzitter Ron Meyer op 7 april in Kerkrade

Op donderdag 7 april komt SP-partijvoorzitter Ron Meyer naar Kerkrade. We organiseren een openbare avond, waarbij iedereen welkom is. Toegang is gratis. Ron Meyer komt praten over de resultaten van de actie voor de miljonairsbelasting. Tevens zal hij het hebben over de ongelijke verdeling van de welvaart in Nederland en ook zal hij de SP plannen over de zorgverzekering toelichten. Natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid om Ron vragen te stellen.
Op 12 maart trokken 50 SP’ers de wijken in om de mensen naar hun mening te vragen over de miljonairsbelasting. Meer dan 87% van de mensen was voorstander om een miljonairs- belasting in te voeren.

Kerkrade wil af van het eigen risico in de zorg!
Openbare avond met SP-partijvoorzitter Ron Meyer op 7 april in Kerkrade
Op donderdag 7 april komt SP-partijvoorzitter Ron Meyer naar Kerkrade. Hij komt praten over de ongelijkheid in Nederland en over de voorstellen van de SP om eerlijker te delen. De avond zal plaatsvinden in het Catharinahoes en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De SP sprak de afgelopen tijd met honderden Kerkradenaren huis-aan-huis over wat zij willen veranderen. Opvallend: Kerkrade wil af van het onbetaalbare eigen risico in de zorg.

Eigen risico van 385 euro? Weg ermee!
Meyer zal in Kerkrade de plannen van de SP over de zorg toelichten. Wat gaan we doen met zorgverzekeraars die een half miljard euro aan zorggeld per jaar uitgeven aan reclames? Waarom accepteren we dat 25 procent van de mensen niet meer naar de tandarts gaat omdat het eigen risico onbetaalbaar is? We gaan hier graag met u over in gesprek.

De avond is vrij toegankelijk en start vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Catharinahoes, Lambertistraat 12, Kerkrade.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar kerkrade@sp.nl

Natuurlijk kunt u die avond ook vragen stellen aan Ron Meyer. Ron Meyer, uit Heerlen, is de opvolger van Jan Marijnissen als landelijk voorzitter van de SP.

De actie voor de miljonairsbelasting was een groot succes. De SP maakte hiervan een film. Die kunt u bekijken door op de link te klikken:
http://www.facebook.com/SocialistischePartij/videos/vb.128393027527/1015...
We zien u graag op 7 april.

Reactie toevoegen

U bent hier